• 1. března 2023

Představujeme Fyzion jedinou online aplikaci pro fyzioterapeuty

Už jste někdy přemýšleli, jak ulehčit práci ve své fyzioterapeutické praxi a zároveň poskytnout lepší péči svým pacientům? Ztrácíte čas při správě ordinace a hledání informací o pacientech? Představujeme Vám Fyzion - Jediný online systém pro fyzioterapeuty, který zjednoduší Vaši každodenní rutinu!

Fyzion je revoluční aplikace, která byla navržena ve spolupráci s fyzioterapeuty, aby vyhovovala vašim specifickým potřebám. S naší kartotékou pacientů, správou návštěv, automatickými SMS zprávami a seznamem čekajících pacientů budete mít všechny důležité informace na jednom místě. Navíc Fyzion nabízí mnoho dalších funkcí, které vám pomohou zefektivnit práci v ordinaci.

Snímek obrazovky 2023-05-12 v 8.12.44

Představte si, že se můžete plně soustředit na léčbu svých pacientů bez starostí o administrativu. Fyzion Vám umožní snadno sledovat pokrok pacientů, komunikovat s nimi prostřednictvím SMS zpráv a udržovat přehled o čekajících návštěvách. A to vše s jednoduchým a intuitivním rozhraním, které je navrženo pro maximální pohodlí a účinnost.

Nečekejte déle a začněte využívat Fyzion ještě dnes! Zaregistrujte se na našem webu a vyzkoušejte si aplikaci zdarma. Uvidíte, jak Fyzion změní Váš způsob práce k lepšímu a poskytne Vám více času na to, co je opravdu důležité - péči o Vaše pacienty. Přidejte se k tisícům spokojených fyzioterapeutů, kteří už objevili výhody používání Fyzionu.

process

Všechny funkce

Tak co říkáš? Nechej starý svět za sebou a zkus něco nového! Drž krok s dobou a buď průkopníkem ve svém oboru. Budeme ti fandit!