• 26. května 2023

Srovnání webové aplikace Fyzion a rezervačního systému

Rozmohl se nám tady takový nešvar, a tím je srovnání Fyziona s rezervačním systémem. Pojďme se podívat jaký je mezi nimi rozdíl. Fyzion je hlavně systém na vedení zdravotnické dokumentace fyzioterapeutů, který má celkově pomáhat fyzioterapeutům s digitalizací ordinace. Veškeré záležitosti, které fyzioterapeut potřebuje mít někde zapsané, již nemusí řešit papírově.

Vše na jednom místě

Fyzion je sofistikovaný systém, který je vyvinut speciálně pro fyzioterapeuty. A ano, jednou z funkcí Fyzionu je online rezervační systém. Ve Fyzionu však klademe největší důraz na pohodlný a přehledný zápis dokumentace pacienta. Chceme aby karta pacienta byla snadno a rychle dohledatelná v systému. Abyste měli u pacienta na jednom místě rychlý přehled o jeho návštěvách a záznamů z terapií. Do karty pacienta můžete snadno přidat jakýkoliv dokument, který potřebujete nebo který pacient přinesl. Občas pacienti donesou lékařské zprávy nebo FT poukazy, jen abyste je aspoň viděli, i když nemáte smlouvy s pojišťovnami.

Práce s fotkami a statistiky pro ÚZIS

Pomáháme fyzioterapeutům získávat důvěru pacientů pomocí zpětné vazby z fotografií. Fotografie se dají opět snadno nahrát a následně dát do porovnávače fotek. Tam potom pacient vidí, jaké dělá pokroky. Není pak jen závislý na informacích fyzioterapeuta typu - “Ano, už je to lepší, máte větší rozsah v …”, “Máte špatné držení těla.” Kolikrát si to ani lidé nedokážou představit, jak jejich “špatné” držení těla vypadá. Zepředu možná, to se vidí v zrcadle, ale co z boku nebo zezadu? Fotku vyfotíte, nahrajete a máte ji u nás uschovanou dokud bude potřeba.

Fyzion má také statistiky, ale ne ledajaké. Víme, jaké jsou požadavky od ÚZIS na vykazovací povinnost 1x za rok. Takže veškerá potřebná čísla pro ÚZIS najdete i v našich statistikách. Díky tomu je konec, zdlouhavému dohledávání a přepočítávání počtu pacientů, počtu žen a mužů, nově ošetřených pacientů, celkový počet LTV a z toho třeba FT a jiné. V našich statistikách jsou všechny tyto údaje hned po ruce. Samozřejmě u nás najdete i jiné, pro vás důležité statistické údaje.

login (2)

Všechny funkce


Nahlédněte do světa Fyzion, ve kterém se skrývá spousta užitečných funkcí, které oceníte vy i vaši pacienti.