• 20. března 2023

Rezervační systém šitý na míru fyzioterapeutům

Od dnešního dne můžete pro online rezervace využívat systém Fyzion! Nemusíte si tak platit cizí rezervační systém a používat dvě aplikace.

Snímek obrazovky 2023-03-16 v 9.24.13

Kdykoliv a kdekoliv

Je jedno, jestli pacient leží u moře s mobilem v ruce, sedí na gauči ve svém obýváku s tabletem na kolenou nebo sedí v kancelářské židli u pracovního širokoúhlého monitoru. Rezervační rozhraní se přizpůsobí každé obrazovce a je pro pacienta přehledné a jednoduché na obsluhu.

Individuální nastavení

Můžete si určit v jaký den a na jaké rozmezí hodin je možné se přes rezervační systém objednat. Jestliže s rezervačním systémem začínáte a máte obavy, jak bude fungovat, můžete ho například zapnout jen na jeden den v týdnu.

Každá ordinace má svůj unikátní odkaz na rezervační formulář. Tento odkaz lze jednoduše vložit na váš web. Například ve formě tlačítka nebo lze odkaz vložit přímo do textu.


Snímek obrazovky 2023-03-16 v 9.09.27
booking (1)

Rezervační systém Fyzion

Díky rezervačnímu systému Fyzion již nemusíte využívat cizí rezervační systémy, které navíc nejsou stavěné na míru fyzioterapeutům.


Rezervační systém je jednou z nejdůležitějších částí aplikace. Často se jedná o první kontakt pacienta s vámi a tak klademe důraz na jednoduchost, rychlost a příjemný vzhled.